Bedrijfsuitje Playfull. Say Cheese!

playfull bedrijfsuitje Playfull, als jong en ondernemend bedrijf, probeert afgezien van het optimaliseren van de websites, ook haar bedrijfsuitjes te overtreffen! En dat is aardig gelukt. Donderdag 9 juli kwamen alle collega’s bij elkaar. De vaste kern, maar ook een aantal nieuwe collega’s kwamen kennismaken. Dat was fijn, maar vooral gezellig. Er werd samen gegeten en gekletst, heerlijk in de stralende zon.

modellen
Echte modellen

Echter was er enige spanning te voelen, want iedereen wist wat er ongeveer komen zou. Peter had een fotoshoot geregeld, maar alleen een lijst met artikelen doorgegeven die iedereen mee moest nemen. “Moeten wij in lingerie? Dat toch zeker niet?”. Met drie auto’s vol vrouwen, en twee mannen, vertrokken we naar de fotostudio Raul Neijhorst . Het was de studio waar de dames van Grote-cupmaten.nl en MijnOndergoed.nl hun fotoshoot hadden gedaan. De studio was groot, mooi en het zag er vooral professioneel uit. Snel kwamen de chique zwarte jurkjes uit de tassen en de vrouwen mochten één voor één naar de visagiste. Er werd advies aan elkaar gevraagd, gekletst en gelachen. Zo kwamen zij nog meer over elkaar te weten. Na de visagie ging iedereen apart op de foto. Leuk was dat er voorbeeldposes werden gegeven, voor even kwam er bij iedereen een topmodel naar boven.

lingerie gooien
lingerie gooien

Na de persoonlijke kiekjes was het tijd voor wat gezellige fotomomenten. Het hele team van Playfull stond voor de camera, poserend in spijkerbroek, shirtje, zonnebril én, uiteraard alleen de vrouwen, met hakken. Er werden gezamenlijk poses bedacht en grapjes gemaakt. Dat laatste zie je misschien wel in de foto’s terug? Aan het einde van de shoot werd er zelfs met bikini’s gegooid. Dit leverde hilarische foto’s op, vooral het moment waarop er precies een bikinibroekje op het hoofd van een collega eindigde. Gelukkig zitten er een aantal goede foto’s tussen, waarop iedereen zichtbaar is.

De fotoshoot was een leuke ervaring. De sfeer binnen het bedrijf werd kenbaar in de laatste groepsfoto met allemaal blije, ontspannen gezichten.

Playfull logoEenmaal terug op kantoor stond ons een onthulling te wachten. De onthulling van het nieuwe logo en de slogan van Playfull. Maar voordat het zover was, kregen we een indrukwekkend filmpje te zien. Het filmpje maakt duidelijk dat een eigenbeeld, als het gaat om uiterlijk, vaak erg verschilt van de manier waarop andere jou zien. Met dit filmpje in het achterhoofd werd de slogan van Playfull uitgelegd. “Every•body is beautifull”, ook al denk je soms van niet. Iedereen is mooi, ieders lichaam is mooi en niemand is perfect. Het was een verhaal, waarbij duidelijk werd waar het team van Playfull zal staan.

De avond werd afgesloten met een korte cursus BH-aanmeten. Het team van Playfull wil nog meer en beter lingerieadvies aan vrouwen kunnen geven, daarvoor hebben we Ria, de expert op het gebied van passende bh’s. BH maten raden en meten is toch erg lastig, maar voor Ria een makkie.