De allermooiste billen zie je bij mijnondergoed.nl

Fotoshoot 1

Mijnondergoed.nl is voor afbeeldingen op de website op zoek naar de mooiste billen van het Westland. Dit idee is ontstaan omdat Peter & Ivar een nieuw ‘billen-model’ zochten voor hun website www.mijnondergoed.nl. Hieruit kwam de volgende vraag voort: ”Wie heeft eigenlijk de mooiste billen van Het Westland?”. Vervolgens zijn we een campagne gestart en zijn alle deelnemers gefotografeerd bij portretfotograaf Raul Neijhorst. Stemmen op de mooiste billen van Het Westland kan tot eind Augustus en de winnaar bepaal jij!

Het idee

Peter & Ivar, eigenaren van mijnondergoed.nl, zijn op zoek naar een model voor hun webshop. Niet zomaar een model, een model met hele mooie billen. Het is natuurlijk belangrijk dat het ondergoed goed zichtbaar is op de website en daar horen mooie billen natuurlijk bij. Na een avond brainstormen vroegen Peter & Ivar zich af wie nou eigenlijk de mooiste billen had om hiervoor model te zijn? Omdat ze beide het antwoord niet wisten was de vervolgactie simpel; een billen contest!

De wedstrijd

Daarop volgde een oproep om deelneemsters. De billen-actie bleef niet onopgemerkt, het Algemeen Dagblad kwam zelfs op bezoek bij de eerste fotoshoot en plaatste een artikel over de shoot. Andere Westlandse media zoals ‘Het hele Westland’ en ‘Westland Report’ berichtten ook over de eerste Westlandse Billen Actie actie.

De wedstrijd is simpel; 10 deelneemsters gaan met hun billen op de foto (voorzien van ondergoed uit ons assortiment). Iedere week wordt er één deelneemster in het zonnetje gezet op de Facebook pagina van Mijnondergoed. Als alle deelneemsters hun ‘moment of fame’ gehad hebben, is het voor iedereen (dus ook niet-deelnemers) mogelijk om te stemmen.

Stemmen

Stemmen op de mooiste billen van Het Westland is mogelijk tot 31 augustus 23:59. Vandaag, de dag voor de sluiting hebben al ruim 500 personen hun stem uitgebracht! De billen actie is dus, mede door de publiciteit in Westlandse media, erg bekend geworden. Heb jij nog niet gestemd? Bezoek dan de Westlandse Billen pagina en stem!

De winnaar of winnares gaat er vandoor met 100 euro shoptegoed bij mijnondergoed.nl en natuurlijk de onbetaalbare titel: Westlandse Billen van het jaar!