Echte Grote Cupmaten modellen

fotoshootHeb jij altijd al model willen worden en heb je een grote cupmaat? Grijp dan nu je kans! De website Grote-cupmaten.nl is namelijk een wedstrijd gestart voor echte vrouwen die trots zijn op hun vrouwelijke vormen. De prijs: een heuse fotoshoot, waarvan het resultaat ook gebruikt gaat worden op de site.

Er zijn vrouwen die het vervelend vinden dat ze een grote cupmaat hebben. Grote borsten kunnen namelijk veel fysieke en psychische problemen met zich meebrengen. En alsof de rugklachten en al het gestaar nog niet lastig genoeg zijn, heb je ook nog de praktische problemen die een grote maat met zich meebrengt. Probeer met cup F maar eens een goed passende beha te vinden die lekker zit en je borsten ook nog goed ondersteunt! Gelukkig kun je dat probleem oplossen door te shoppen bij Grote-cupmaten.nl, een webshop die beha’s van topmerken in grote maten verkoopt.

De mensen achter Grote-cupmaten.nl zijn van mening dat een grote cupmaat juist heel mooi is, zodra die door de juiste beha wordt ondersteund. Dat willen ze nu iedereen laten zien. En hoe kun je dat nu beter doen dan door foto’s van gewone vrouwen met een grote cupmaat op de website te plaatsen? Daarom heeft de webshop een wedstrijd uitgeschreven waaraan iedere vrouw die van nature een volle boezem heeft en genoeg zelfvertrouwen om die vol trots te laten zien aan mee kan doen.

Word jij het gezicht van Grote-cupmaten.nl?

Het enige dat je hoeft te doen om deel te nemen is een mailtje sturen naar fotoshoot@grote-cupmaten.nl met je gegevens en een foto van jezelf. De prijs die je kunt winnen is niet mis: een gratis professionele fotoshoot, natuurlijk in de lingerie die verkrijgbaar is via de website. Drie van de gemaakte foto’s mag je zelf houden.

Maar het leukste is nog dat jij jezelf daarna het gezicht van Grote-cupmaten.nl mag noemen: jouw foto’s zullen namelijk op de website en de Facebookpagina van de webshop, en op alle andere communicatiemiddelen van Grote-cupmaten.nl, gebruikt worden om vrouwen met een grote cupmaat te vertegenwoordigen. Wie weet kun je deze wedstrijd dus gebruiken als opstapje om de volgende Doutzen Kroes te worden…

Coverfoto door: Steve Fritsche