Eerste keer valse wimpers

Mijn naam is Lobke Taal en ik ben binnen Playfull verantwoordelijk geworden voor valsewimpers.com. Aangezien ik zelf nog geen ervaring had met valse wimpers ben ik me gaan verdiepen in het gebruik en in het aanbrengen van valse wimpers. Lees hieronder hoe je zelf gemakkelijk valse wimpers aanbrengt en hoe ik het vond om zelf valse wimpers op te hebben.

Wat heb je nodig?
⁃ Valse wimpers (Ik heb de Baci wimpers ‘Natural Look’ gebruikt)
⁃ Wimperlijm (Ik heb de Eyelure Lashfix wimperlijm gebruikt)
⁃ En een wimperpincet.

Stap 1
Pak voorzichtig een wimper en houd deze langs je ooglid, zo kun je zien of je er nog een stukje af moet knippen om hem passend te maken.

Baci wimpers
Baci wimpers

Stap 2
Als je er een stukje af hebt geknipt pak je de wimper vast met de wimper pincet. Smeer voorzichtig op de rand van de wimper wat wimperlijm.

Stap 3
Plaats de wimper zo dicht mogelijk tegen je wimperlijn aan. En duw met de pincet of het puntje van je vinger (wat je zelf het fijnst vind) de wimper op zijn plaats. Het kan dat er nu nog wat lijm op je ooglid of net boven je wimperrand zit. Het ziet er nu erg wit uit maar maak je geen zorgen, daar zie je zo direct niets meer van.

Stap 4
Breng wat mascara aan op je bovenste en eventueel ook onderste wimpers. Er bestaat ook ‘False Lash Blending Mascara’ van Eyelure, voor een optimaal resultaat is deze mascara erg geschikt. De ‘Blending Mascara’ zorgt er namelijk voor dat je natuurlijke wimpers en valse wimpers vloeiend in elkaar over­lopen.

Stap 5
­­Om te zorgen dat écht niemand ziet dat je valse wimpers op hebt, trek je een strakke lijn met eyeliner of oogpotlood net boven je wimperlijn.

resultaat wimpers
resultaat wimpers

Zelf ben ik best blij met het resultaat! Ik ga zeker vaker valse wimpers gebruiken, ik heb van mezelf namelijk best korte wimpers. Ik dacht van te voren dat het opdoen best lastig zou zijn, natuurlijk was het een heel gedoe voordat ze eindelijk naar mijn zin zaten maar dat is denk ik bij iedereen de eerste keer!

Mochten jullie nog vragen hebben over het opdoen van de wimpers of over onze producten, stuur dan een mailtje naar lobke.taal@valsewimpers.com.