Finaleplaats voor Hybride Student-ondernemer Playfull

Speach Ivar van der Lugt - Mijnondergoed

Woensdag 21 mei stond student-ondernemer Ivar van der Lugt met zijn onderneming, www.mijnondergoed.nl, in de finale van de Hybride student-ondenemer actie op de Haagse Hogeschool. Een unieke actie waarbij deze vorm van studeren en ondernemer extra in het zonnetje werd gezet met als ultieme doel; 1000 EURO prijzengeld.

De Hybride student-ondenemer actie is opgezet door De Haagse Hogeschool in samenwerking met het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship om deze vorm van studeren en ondernemer extra aandacht te geven. Student-ondernemers konden zich opgegeven om deel te nemen aan deze actie en hun verhaal toe te lichten. Voor onze student-ondernemer Ivar van der Lugt een mooie gelegenheid om ook zijn verhaal hierover te delen.

Ivar van der Lugt werkt bij Playfull en is verantwoordelijk voor mijnondergoed.nl, de webshop voor ondergoed en lingerie. Daarnaast is Ivar laatste jaars student Small Business & Retail Management aan de Haagse Hogeschool. Deze combinatie van studeren en ondernemer maakt van hem een echte hybride student-ondernemer die gebrand is om deze wedstrijd te winnen.

Voor deelname aan de actie is een uitgebreid ondernemingsplan de basis. Na oplevering van het ondernemingsplan wordt deze geëvalueerd en beoordeeld door gespecialiseerde docenten van de Haagse Hogeschool en leden van het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship. Na lang wachten was daar het definitieve woord; Ivar van der Lugt met Mijnondergoed.nl mag deelnemen aan de finale op woensdag 21 mei in de Haagse Hogeschool. Een hartstikke goede prestatie.

Tijdens deze dag heeft Ivar zijn kraam versierd, vertegenwoordigd, aandacht gegeven aan de Westlandse Billen Actie en natuurlijk verteld en gesproken over zijn ervaringen als student-ondernemer. Daarnaast heeft hij een 2 minuten durende ‘elevator pitch’ gegeven in de grootste zaal van de Haagse Hogeschool, de Aula.

Dit bleek echter niet genoeg te zijn om in de prijzen te vallen. Wel was het een leerzame middag voor de student-ondernemer die hier zelf over zei; ‘’Natuurlijk jammer dat we geen prijs hebben gekregen maar het was een mooie ervaring om hier aan deel te nemen.’’. Daarnaast hoopt hij zijn belofte waar te kunnen maken, over 5 jaar zelf student-ondernemers te helpen en begeleiden bij het opzetten van hun eigen bedrijf.

Wil jij nu al zien wat Ivar en Playfull hebben opgezet op mijnondergoed.nl, bezoek dan onze website: www.mijnondergoed.nl.

Foto’s: Quintin van der Blonk, De Haagse Hogeschool

Overzicht
Overzicht stands