Terugblik: Grote Cupmaten in het Algemeen Dagblad

Grote-cupmaten in het AD

Twee trotse mannen, omringd door vrouwen staan op donderdag 16 januari op de voorpagina van de papieren versie van het AD Westland, AD Delft, AD Zoetermeer en AD Den Haag. Ook op AD.nl en in de AD app is het artikel te bewonderen. Ongekende publiciteit voor Grote Cupmaten.

Het begon allemaal in september vorig jaar. Grote Cupmaten deed een oproep aan haar klanten om zich aan te melden voor de Grote Cupmaten fotoshoot. Deze fotoshoot werd georganiseerd om het echte beeld van Grote Cupmaten te communiceren. Echte vrouwen en geen bewerkte foto’s. Uniek in modellen land, maar juist in deze branche extra mooi om te laten zien. Meer details over de actie is in dit artikel te lezen.

Voor Peter van Leeuwen en Ivar van der Lugt was het de eerste keer dat zij op zo’n groot medium aandacht kregen. De reacties van kennissen, vrienden en familie stroomden dan ook binnen. En niet alleen op onze telefoon, ook de websites van Playfull, waaronder voornamelijk Grote-Cupmaten.nl werden veel meer bezocht. Zo ontvingen we op de dag van het artikel zes keer meer bezoekers!

Door dit artikel in het AD kunnen we nu nog meer vrouwen bereiken en blij maken met ons aanbod van lingerie in grote maten. Inmiddels maken we ook steeds meer vrouwen en heren blij met onze nieuwe website in dames- en heren ondergoed.

Lees het volledige artikel in PDF formaat, zoals gepubliceerd in het AD Westland.

Comments are closed.