Marktonderzoek HandbalBHs.nl

handbalbhs onderzoek team

Ongeveer een half jaar geleden hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Playfull. Wij zijn vier studenten van de Haagse Hogeschool en kregen de leuke opdracht om een onderzoek uit te voeren voor het bedrijf. Met onze ervaringen van de studie Commerciële Economie van de afgelopen drie jaar hebben wij, een begeleider van de Haagse Hogeschool en de oprichter/eigenaar van Playfull de koppen bij elkaar gestoken om de probleemstelling voor het onderzoek te kunnen achterhalen.

Omdat Playfull zich richt op verschillende nichemarkten heeft oprichter/eigenaar Peter van Leeuwen ons de opdracht gegeven om de handbal branche te onderzoeken. Op de handbalverenigingen DIOS Schipluiden, Westlandia en Rowah zijn er 101 meisjes en dames geënquêteerd tussen de 13 en 44 jaar oud. Door deze enquêtes te hebben afgenomen proberen wij zo goed mogelijk te achterhalen wat jullie behoeftes zijn zodat Playfull hierop kan inspelen.

Wij willen graag de deelnemers van de enquêtes nogmaals bedanken en hopen dat wij door jullie bijdrage alle handbalsters door heel Nederland kunnen helpen met het vinden van de juiste bh.

Jolijn van der Heijden
Rosanna Smit
Azita Daddeh
Robin Taverne