MijnOndergoed.nl naar 2014

Mijnondergoed.nl logoOnlangs veranderde MySloggies.com de naam naar Mijnondergoed.nl, volledig passend bij de nieuwe strategie van de webshop. Via deze strategie zal de webshop gaan werken naar een base met minimaal 2.500 vaste klanten.

De naam – Deze nieuwe naam past beter bij een website die onze klanten gemak en snelheid moet bieden. De nieuwe naam sluit namelijk geen andere merken meer uit en verteld het verhaal vanuit klant perspectief: “Mijn Ondergoed”.

Gemak – Met gemak bedoelen wij echt gemak. Geen vervelende of lange bestelprocedures, op ieder apparaat bereikbaar (mobiel, tablet) en MijnOndergoed.nl gaat je helpen bij de keuze van je ondergoed. Daarnaast zorgen we er voor dat het ondergoed via de brievenbus, de volgende dag bij je thuis is. Niet lang wachten, niet thuis blijven, maar thuis komen en de enveloppe op de mat vinden met jouw bestelling.

Marketing – Onze klanten verwachten steeds scherpere prijzen voor hun basis producten. Daarom zorgt MijnOndergoed.nl dat de marketing kosten laag gehouden worden en daarmee de prijzen. Wij willen door middel van ludieke acties en guerrilla marketing in de spotlight komen te staan (zie kopje ‘Denk met ons mee’). Ook willen wij consumenten die hier behoefte aan hebben goed voorlichten over ondergoed, hoe simpel dat ook lijkt. Vele verschillende ondergoed modellen zijn beschikbaar met alle hun eigen voordelen. Wij willen consumenten hier graag bij helpen. Via bijvoorbeeld blogs en YouTube video’s zullen wij dit doen. Dit zal zorgen voor mond tot mond reclame, de beste reclame die een merk kan hebben.

Producten – Deze nieuwe webshop zal starten met de verkoop van het ondergoed merk waar we al kennis van hebben: Sloggi ondergoed. Een kwalitatief uitstekend product met verschillende stijlen. In de loop van het jaar willen wij het assortiment uitbreiden, op basis van de behoefte van onze klanten.

Social – Tot slot willen wij als sociaal merk bekend staan, dat wel eens een tikkeltje ondeugend of uitdagend is. Dat zijn we immers ook, uitdager in de markt. Een sociaal merkimago willen wij bereiken door de interactie met onze klanten te zoeken. Graag horen wij publiekelijk wat zij van ons vinden en het product dat zij gekocht hebben. Zo kunnen andere gebruikers hier weer van leren. Naast interactie hoort natuurlijk ook een open en eerlijk beeld bij ons. Daarom geven we onze consumenten graag inzicht in onze voorraad en kunnen zij ons alles vragen.

Denk met ons mee

Heb jij leuke ideeën voor bijvoorbeeld de guerrilla marketing, of heb je andere vragen of opmerkingen ? Deel ze privé of openbaar met onze Facebook, Twitter of Google+ pagina.

Mijnondergoed.nl