Winactie VoedingsBH

blossom voedings bh

Winactie van de unieke Meegroei Voedings BH Blossom

Wat krijg je als een winactie van een unieke Meegroei VoedingsBH op de site borstvoeding.com zet? Juist! Een hele mailbox vol met persoonlijke, uitbundige, overtuigende en soms aangrijpende e-mails van vrouwen waarin ze uitleggen waarom zij die BH moéten winnen.

Eind mei werd er een bericht geplaatst op borstvoeding.com over de Meegroei Voedings BH Blossom. Deze BH is een Voedings BH die in drie maten verstelbaar is. Ideaal dus voor de groeiende borsten van een vrouw tijdens de zwangerschap! Maar nu kon deze BH door een simpele email met uitleg waarom zij die BH moesten winnen, gewonnen worden. Dit was een kans die een hoop vrouwen gegrepen hebben.

Door de vele leuke en aangrijpende e-mails is er besloten dat maar liefst drie vrouwen zo’n unieke Meegroei Voedings BH kregen. Het was nog erg moeilijk om er drie te selecteren, maar uiteindelijk is een beslissing genomen. Deze vrouwen hebben half juni hun Voedings BH opgestuurd gekregen en kunnen deze nu 2 maanden testen. Na de testperiode zal iedere vrouw een leuke en eerlijke review schrijven over de Voedings BH. Hier kijken we nu al naar uit!

Voor de vrouwen die niet gewonnen hadden, was alsnog een kleinigheidje weggelegd. Deze vrouwen kregen allen een kortingscode waarmee ze 15% korting kregen op een bestelling bij Grote-Cupmaten.nl. Bij veel vrouwen werd dit ook goed ontvangen!

Kortom, een geslaagde actie! We bedanken alle vrouwen voor hun moeite en leuke e-mails. De reviews zullen over een aantal weken op de site verschijnen. We zijn benieuwd!