Echte vrouwen, grote cupmaten en veel lol!

Vandaag, zondag 3 november 2013, vond voor het eerst een Grote Cupmaten modellen shoot plaats. In de fotostudio van Raul Neijhorst, in Rijswijk, kwamen 9 enthousiaste en spontane dames, ietsjes zenuwachtig 1 voor 1 binnen.

In september dit jaar hebben we onze website, Grote-Cupmaten.nl, via Facebook en e-mails aan klanten en volgsters gevraagd zich aan te melden voor de Grote Cupmaten fotoshoot in lingerie en badmode. Iedere dame kon en mocht meedoen. Met de verwachting dat we zo’n 10 vrouwen konden vinden, waren we stom verbaasd dat we binnen een week 35 reacties hadden, voorzien van foto en, vaak, een onwijs leuk verhaal.

Aangezien we niet gerekend hadden op 35 dames hebben we met portretfotograaf Raul Neijhorst en het Grote Cupmaten team een selectie gemaakt van 12 dames. 12 dames die naar onze mening goed onze klanten kunnen vertegenwoordigen. Helaas was het niet mogelijk een datum te selecteren waarop iedereen aanwezig kon zijn. Vandaag hebben we dan ook 9 van de 12 dames op de foto kunnen zetten.

Over de shoot zelf kunnen we kort zijn; Wat een leuke en fantastische vrouwen waren het! Stuk voor stuk even zenuwachtig in het begin, maar na een aantal poses als een volleerd model aan de slag. Natuurlijk even afkijken bij de voorgangster en met een grote glimlach mee genieten hoe een ander zich vast legt op de gevoelige plaat.

Wij hebben een top dag gehad en als we het goed begrepen de dames ook 🙂

Ivar & Peter – Playfull lingerie
& het Grote-Cupmaten team