HandbalBHs.nl en Westlandia

Bij de intensieve sport handbal is veel aandacht voor persoonlijke bescherming en er worden dan ook kniebeschermers of andere beschermers tegen blessures gedragen. Jammer genoeg is er nog steeds weinig aandacht voor de borsten van handbalsters. Dit komt vooral doordat veel vrouwen niet weten waarom een goede sportbeha belangrijk is en/of doordat de sportbeha’s prijzig lijken. Handbalbhs.nl heeft voor beide problemen een goede oplossing bedacht.

Handbalbhs.nl organiseert avonden op de handbalclubs waar de vrouwen geïnformeerd en opgemeten kunnen worden door experts. Ze kunnen op deze manier te weten komen hoe ze de borsten kunnen beschermen tegen beschadiging en krijgen meteen de juiste cupmaat en het beste model sportbeha aangemeten.

In samenwerking met Anita, een van de meest gekwalificeerde sportbeha-aanbieders ter wereld, zal handbalbhs.nl de gehele damesselectie voorzien van gratis sportbeha’s twv 1.500 euro en wordt er voor de overige vrouwelijke leden een korting gegeven op de aankoop van een sportbeha.

Het leuke van handbalbhs.nl is, dat niet alleen de speelsters voordeel hebben bij de beha, maar ook de club geholpen wordt: er gaat namelijk een percentage van iedere aankoop naar de handbalclub waarbij de bestelster speelt.

De eerste pasavond zal plaatsvinden op 5 februari aanstaande bij de ouderavond en sportinformatie markt van handbalvereniging Westlandia. Op deze avond zullen ook Hofland/van Geest (fysiotherapie) en Vitae voedingsadviesbureau aanwezig zijn om het belang van de combinatie gezondheid en sporten nog meer te supporten. Sporten en Osteopathie is een goede combinatie.


Aan het einde van de avond zal gelegenheid zijn voor een mooie foto met de damesselectie van Westlandia, terwijl ze de nieuwe sportbeha’s showen.